artikel

Comfortabel stofmasker

bouwbreed 184

Meer comfort, duurzaam en gemakkelijk in het gebruik: dat zijn de voornaamste kenmerken van een nieuwe serie stofmaskers die 3M recentelijk op de markt bracht.

Comfortabel stofmasker

De serie kreeg de naam Aura 9300+Gen3 mee. De stofmaskers zijn voorzien van een nieuw ontwikkeld uitademventiel en innovatieve filtertechnologie. Groot en zacht materiaal op de neus en glad binnenmateriaal voelen zacht aan op de huid, aldus 3M. ‘Ze creëren een comfortabel gevoel op het gezicht’. Ook is het nu makkelijk geworden het stofmasker te openen. Dat komt door innovatieve lipjes op het boven- en onderpaneel van het masker. Gekozen is voor een gebogen ontwerp met laag profiel van het neuspaneel een geïntegreerde neusclip en zacht neusschuim, voor een betere comptabiliteit met veiligheidsbrillen van 3M. De Aura 9300+Gen3 is de derde generatie in de 9300-serie die in dejaren negentig door 3M is ontwikkeld. 

Reageer op dit artikel