artikel

Afkortzaag met accu

bouwbreed 1514

Een afkortzaag met innovatieve accu, dat is een van de nieuwste wapenfeiten van Mafell. De KSS 40 doet volgens de Duitse fabrikant wat hij belooft: topprestaties leveren.

Afkortzaag met accu

De afkortzaag is onder meer geschikt voor de interieurbouw. Of het nu om vloeren, wanden, deuren, meubels, platen of daklatten gaat. Hij kan afkorten of schulpen, zagen vanaf een liniaal en enkel en dubbelverstek zaagsneden tot 45° of invalzaagsneden maken. ‘Een consequente doorontwikkeling gebaseerd op 25 jaar ervaring met afkortliniaal­zagen: nu met de modernste accutechnologie’, aldus Mafell over dit product. Deze machine heeft een compacte, koolborstelloze motor en is duurzaam, efficiënt en onderhoudsvrij. De KSS 40 kan snel en eenvoudig van de liniaal worden genomen door de snelsluiting. Daardoor is de machine ook te gebruiken als aparte handcirkelzaag. Met een zaagdiepte van 40 mm vanaf de geleideliniaal kunnen bijna alle zaagsneden voor montagewerkzaamheden gemaakt worden.

 

 

Reageer op dit artikel