artikel

Kom naar de vakbeurs Renovatie

bouwbreed 535

Renovatie 2019 is de vakbeurs voor iedereen die zakelijk betrokken is bij renovatie. Op 14, 15 & 16 mei vindt de 6e editie plaats in de Brabanthallen in Den Bosch. Drie dagen die in het kader staan van snelle, efficiënte en omgevingsvriendelijke verbetering van bestaande woningen en utiliteitsgebouwen.

Kom naar de vakbeurs Renovatie

Op dinsdag 14 mei gaat de Renovatiebeurs van start met het openingsdebat Renoveren mét bewoners? Hoe ver ga je? Dit debat zal geleid worden door Thomas van Belzen, onderzoeksjournalist Cobouw en presentator van onder meer het Cobouw Café. Daarnaast is Cobouw de trotse mediapartner van de Renovatiebeurs. Wij hopen je bij dit debat te zien!

Op de beursvloer is er veel te zien. Er staat een stevig kennisprogramma op touw waar experts je bijpraten over de nieuwste ontwikkelingen tijdens diverse seminars. Bijvoorbeeld een seminar over Bouwlogistiek in renovatieprojecten. Welke bouwlogistiek lessen zijn er voor renovatieprojecten? Of woon het seminar over De versnelling in renovatie door prefab en industrialisatie bij. Om het ‘Parijse’ klimaatakkoord te halen zal de gebouwde omgeving te moeten verduurzamen. Versnelling in de renovatie is hiervoor noodzakelijk. Dit seminar vertelt hoe een bedrijf dit kan aanpakken. Daarnaast zijn er ook diverse workshops te bezoeken. Zoals de workshop Air@Work: Energielabel C behalen met duurzaam klimatiseren voor kantoren! Of een workshop van Sneller en goedkoper naar NOM-woningen renoveren en bouwen.

Benieuwd wat er nog meer aan bod zal komen? Op www.renovatiebeurs.nl staat het volledige programma.

Naast de diverse seminars en workshops is er een levendige beursvloer met de koplopers het gebied van onder andere isolatie, binnenklimaat, energieopwekking en -besparing, gevels en daken, kozijnen, ramen en deuren, verlichting en daglicht, gebouwbeheer en domotica en interieur en afbouw. Zij bieden een breed aanbod aan innovaties, oplossingen en best practices op de beursvloer.

Ook de Renovatiebeurs 2019 bezoeken? Kijkt dan op  de website en meld je tot en met 13 mei gratis aan!

Reageer op dit artikel