artikel

Innovatieve slagschroevendraaier

bouwbreed 291

Makita draait er niet omheen: de Japanse producent van professioneel gereedschap noemt de DTD171 ’s werelds meest geavanceerde 18 V slagschroevendraaier van dit moment.

Innovatieve slagschroevendraaier

De schroevendraaier heeft een snelwisseltoets onder de kop waarmee de slagkracht kan worden ingesteld. Ook kan onder de kop een programmeerbare voorkeursstand worden geselecteerd. Het apparaat heeft vier instelbare toeren­tallen: van zacht naar medium tot hard naar max. Ook heeft de DTD171 vier standen, waaronder twee zogenaamde T-standen: voor werken met Teks of zelfborendeschroeven in dun én dik materiaal. Hij heeft een autostop-modus bij achteruit draaien: de machine stopt automatisch zodra een bout, moer of schroef voldoende is losgedraaid. De vierde automatische stand is voor schroeven in hout. Dankzij de koolborstelloze motor is de slagschroevendraaier volgens Makita energiezuinig en duurzaam. Het apparaat is voorzien van dubbele ledverlichting, aan beide zijden van de kop.

www.makita.nl

Reageer op dit artikel