artikel

Cross-overcollectie geschikt voor verschillende beroepsgroepen

bouwbreed 158

Sportief design, hoog draagcomfort en uitstekende functionaliteit: dat zijn volgens werkkledingmerk Fristads de belangrijkste eigenschappen van Fristads Fusion.

Cross-overcollectie geschikt voor verschillende beroepsgroepen

Het is een nieuw concept voor de industrie, service, bouw en constructie. “De cross-overcollectie is geschikt voor verschillende beroepsgroepen om binnen hetzelfde bedrijf eenzelfde bedrijfsprofiel uit te dragen, elk met een eigen functionaliteit”, zegt productmanager Lene Jul. Volgens Jul is Fristads Fusion een multi-inzetbare en comfortabele collectie met een moderne pasvorm. De collectie bestaat uit broeken, jacks en een softshell jack voor dames en heren, een broek met kniezakken, een (Amerikaanse) overall, shorts, bodywarmer, sweatshirts en T-shirts, riem, losse spijkerzakken, winterjassen en een microfleece. Het ontwerp heeft slimme details zoals discrete, donkergrijze reflectie voor een hogere zichtbaarheid. Verder hebben de kledingstukken veel praktische zakken. De meeste items van deze collectie zijn verkrijgbaar in tien kleurcombinaties. De kleding – die wordt gekenmerkt door een grote bewegingsvrijheid – is sinds 1 maart verkrijgbaar; de winterkleding is vanaf september 2019 te koop. Voor deze collectie heeft de fabrikant zich laten inspireren door de autosport.

www.fristads.com

Reageer op dit artikel