artikel

Sportieve werkschoen

bouwbreed 186

Qua design ziet hij er uit als een hippe en snelle hardloopschoen, maar in werkelijkheid is de Velocity 2.0 blue low van het populaire sportmerk Puma een werkschoen.

Sportieve werkschoen

De schoen is onderdeel van de Motion Protect-lijn van Puma Safety. Volgens Puma verbergt het uiterlijk van deze schoen ‘een compleet powerpakket aan innovatieve uitrusting en comfort’. De schoen heeft bijvoorbeeld een dubbel geschuimde middenzool die is gemaakt van het zogenaamde Impulse Foam. De middenzool vangt stootkrachten op, maar geeft ook energie terug aan de gebruiker. Het komt er in elk geval op neer dat de Velocity heel geschikt is voor lange dagen met veel staand en lopend werk. De schoen heeft een tot 300 graden Celsius hittebestendige, slipvaste rubberen loopzool. De anatomische vorm – met ondersteuning voor de voetboog –  beschermt gewrichten en gewrichtsbanden tegen letsel. De beschermkap is gemaakt van glasvezel en biedt daardoor meer vrijheid aan tenen en is lichter dan conventionele stalen doppen. De veiligheidsschoen is antimagnetisch en thermisch isolerend. Een stoere schoen dus met uitstekende demping, stabiliteit en comfort.

www.e-puma.nl/nl/

Reageer op dit artikel