artikel

Korte-broeken-weer

bouwbreed 303

Het is misschien nog iets te vroeg om te werken in korte broek; toch is het handig om dergelijke werkkleding in de kast te hebben liggen: voor je het weet, is het korte-broeken-weer.

Korte-broeken-weer

Mascot heeft een korte broek (de 17149) en een driekwart broek (17049) in het assortiment. Ze zijn onderdeel van de collectie Mascot Advanced.

Beide broeken zijn gemaakt van een lichte, 100 procent stretchstof, gecombineerd met een zachte binnenkant. Het kniegedeelte op de driekwart broek kan in hoogte worden versteld. De broeken hebben functionele spijkerzakken, een geïntegreerde dijbeenzak en duimstokzak.
De spijkerzakken – meestal gevuld met schroeven, bitjes en/of spijkers – zijn afneembaar. Wel zo handig wanneer je in de auto moet zitten of wanneer de broek in de was moet. Voor wie veel op de knieën werkt: de driekwart broek valt net over de knie, bovendien is er ruimte voor een grote kniebeschermer aan de voorkant. Van achteren is hij korter, zodat er zo min mogelijk stof in de knieholte zit.

Beide broeken zijn leverbaar in een groot aantal maten en kleuren, zoals donkermarine, zwart, donker­antraciet, mosgroen en lichtkaki.

Reageer op dit artikel