Slimme warmtepomp

Slimme warmtepomp

Een slimme, betaalbare en goed inpasbare warmtepomp: zo omschrijft Inventum de Ecolution Modul-AIR, die nieuwste ventilatiepomp in het assortiment.

De Ecolution Modul-AIR is in vier uitvoeringen verkrijgbaar. De warmtepomp is voor iedereen die gasloos of energieneutraal wil bouwen of een duurzame renovatie wil doorvoeren. Met dit apparaat is het verduurzamen van woningen eenvoudig en kostenefficiënt. Dat komt door de makkelijke uitbreiding van hybride naar all-electric. In de all-electric-versie zijn de driewegklep en elektrische doorstromer in de warmtepomp geïntegreerd. Het hybride toestel is makkelijk uit te breiden naar all-electric door een elektrische doorstromer bij te plaatsen, eventueel in combinatie met een driewegklep.

De ventilatiewarmtepomp hergebruikt de warme ventilatieretourlucht voor het verwarmen van de woning, voor het opwarmen van tapwater en het volledig elektrisch verwarmen van huizen zonder gasaansluiting. Alle varianten zijn met en zonder WTW-D-unit (balans­ventilatie) beschikbaar.