Meetinstrument voor dagelijks gebruik

Meetinstrument voor dagelijks gebruik

Hij is geschikt voor de belangrijkste metingen rondom verwarmingsinstallaties: de Testo 300. Het nieuwste model van deze rookgasanalyser heeft een 5" Smart Touch Display. Het meetinstrument is net zo eenvoudig en intuïtief te bedienen als een smartphone.

Alle meetwaarden, grafieken en tabellen zijn in HD op het scherm af te lezen. De Testo 300 is robuust en hoogwaardig en daardoor geschikt om dagelijks te gebruiken. Het display is krasbestendig en voorzien van een vervangbare beschermende folie. Vier magneten zorgen voor een stevige bevestiging. Naast de rookgasanalyse kan met dit apparaat ook de gasvoordruk, de verschiltemperatuur, de dichtheid van gasleidingen of luchttoevoer bij concentrische rookgas­afvoeren gemeten worden.

Meetrapporten met alle gegevens over meetwaarden, klanten en CV-installatie kunnen op locatie worden vastgesteld. Met een elektronische handtekening op de Testo kan de klant het werk van de technicus direct bevestigen. Via WiFi kunnen de rapporten per mail worden verzonden: naar de klant, of naar kantoor. Ook worden alle gegevens opgeslagen in het instrument.