artikel

Innovatief installatieconcept

bouwbreed 2986

100 procent winstalleren, zo heet het innovatieve installatieconcept van Attema en WAGO, twee toonaangevende spelers op de installatiemarkt.

Innovatief installatieconcept

Beide bedrijven – die bekendstaan om hun vernieuwende ideeën en de ontwikkeling van vernieuwende producten – werken al vele jaren samen. 100 procent winstalleren – stekerbaar installeren voor de woningbouw – is hun laatste wapenfeit. Het gaat dus om elektrotechnische installaties in holle scheidingswand- en plafondconstructies.

De nieuwe werkwijze – 100 procent stekerbaar van Click-mate XL groepenkast tot schakelmateriaal – is bij uitstek geschikt voor renovatieprojecten van woningen en (woon)zorgprojecten. Maar ook voor transformaties van kantoorgebouwen naar appartementen, studentenunits of hotels.

Het succes van 100 procent winstalleren is volgens WAGO en Attema gebaseerd op het optimaal op elkaar afstemmen van de benodigde materialen. Het concept levert grote voordelen op in materiaalgebruik, logistiek en mankracht. Bovendien leidt het tot een aanzienlijke verlaging van faalkosten, aldus de ontwikkelaars.

Reageer op dit artikel