artikel

Snoerloze stofafzuiger

bouwbreed 921

Veelzijdig en krachtig, zo noemt DeWALT de nieuwste, snoerloze stofafzuiger in het assortiment. De DCV586M 54V XR– zoals het apparaat voluit wordt genoemd – is ontwikkeld voor een nieuwe generatie snoerloze machines.

Snoerloze stofafzuiger

Volgens de Amerikaanse producent van elektrisch gereedschap en handgereedschap voor de bouw is deze stofafzuiger ‘het ultieme snoerloze stofbeheersysteem voor natte en droge omstandig­heden op de werk- of bouwplaats’. Het apparaat is geschikt voor verschillende professionele toepassingen, denk aan diamantboren, betonslijpen, voegen uitslijpen, het schuren van gipskarton en het zagen van hardhout. De stofafzuiger heeft een consistente, krachtige zuigkracht. De DCV586M heeft een capaciteit van ruim 11 liter en beschikt over een innovatief dubbel filtersysteem met automatische reiniging. Op deze manier raken de filters niet zo snel verstopt. De slang van ruim 2,5 meter maakt het mogelijk om alle hoeken van de werkplek probleemloos te bereiken. De stofafzuiger wordt geleverd met afstandsbediening.

Reageer op dit artikel