artikel

Generator met power

bouwbreed 204

De generator is klein, licht en stil, de Powerkick 800 Industrie. Dit model, de lichtste generator in het assortiment van Powerkick, is ideaal voor het opladen van licht elektrisch gereedschap, telefoons, laptops, tablet en accu’s.

Generator met power

De Powerkick 800 heeft een 4 takt 40 cc motor die maximaal 800 Watt levert (met een continue output van 700 Watt). Het apparaat is niet groot (40 x 21 x 36 centimeter) en weegt nog geen 9 kilo. De benzinetank heeft een capaciteit van 2.1 liter. Op een volle tank kan de generator ruim vier uur draaien.

Dit model maakt volgens de producent gebruik van de nieuwste Inverter techniek: het toerental wordt automatisch geregeld door afname watts. “Mede hierdoor kunnen wij ultra stille generatoren produceren met een geluidsnorm van 58 dB op zeven meter afstand”, aldus Powerkick. De fabrikant van generatoren beschikt over een servicenetwerk door Nederland.

Reageer op dit artikel