artikel

Neem jij de stofzuiger even mee…

bouwbreed 270

Stofzuigen doen de meesten van ons alleen omdat het moet, niet omdat we het zo leuk vinden. Met de Rupes SV 10E kan daar wellicht verandering in komen. Hij ziet er namelijk niet uit als een stofzuiger en als ze er een radio bij hadden ingebouwd, was het een echt bouwplaatsapparaat geworden.

Neem jij de stofzuiger even mee…

De stofzuiger weegt ongeveer 6,5 kilogram en heeft een stevige, niet al te smalle draagband, waardoor hij bijvoorbeeld gemakkelijk de ladder mee is op te nemen. Volgens leverancier WSB Finishing Equipment BV uit Utrecht is de SV10 E universeel te gebruiken voor het opzuigen van elke soort stof en slijpsel in verschillende branches: carrosserie, scheepvaart, timmerbedrijf, industrie en bouw. De ‘mobiele’ stofzuiger heeft een elektrische aansluiting (max 1000W) met autostart, een keuzeschakelaar (manueel – uit – automatisch), een regelschakelaar voor het afzuigvermogen, een groot filteroppervlak en een stofopvangzak waar 3,5 kilogram in kan. De zuigcapaciteit is 100 kuub/uur en het geluidsniveau een stevige 75 dB(A). Bij de stofzuiger horen een slang van maar  liefst 4 meter lengte en een drietal zuigmondjes.

Reageer op dit artikel