artikel

Maximale warmteoverdracht

bouwbreed 527

Het dunste droogbouwsysteem voor elektrische vloerverwarming in zijn soort, dat is de MAGNUM Heatboard.

Maximale warmteoverdracht

Dit systeem heeft een opbouwhoogte van 12 millimeter en 31 millimeter. Via een nieuw gepatenteerd productieprocedé worden voorgevormde aluminium platen verlijmd met High-Density EPS-platen. Hierdoor krijgt het MAGNUM Heatboard-systeem contact over de gehele vloer. Dit biedt volgens de fabrikant zelfs in de bochten een maximale warmteoverdracht. De systeemplaten hebben een afmeting van 788 X 594 millimeter en worden geleverd in een set van elf platen. Installatie is eenvoudig. Door de slimme vorm haken de platen stevig in elkaar, zodat de gehele vloer zonder kieren en gaten kan worden afgedekt.

Voorgevormde kabelgoten

De nieuwe MAGNUM Heatboard Cable van 7mm past precies in de voor­gevormde kabelgoten en is verkrijgbaar in twee vermogens: 6 en 10 Watt per meterlengte. Deze kabel geeft bij installatie op de HeatBoard systeemplaten een warmteafgifte van respectievelijk 60 en 100 Watt per vierkante meter. Het systeem is leverbaar in diverse lengtes van 180 tot en met 1900 Watt. MAGNUM Heatboard is alleen toe te passen bij harde droge vloersystemen, zoals laminaat, hout en parket.

Reageer op dit artikel