artikel

Lichtgewicht masker

bouwbreed 159

Ze zijn compact, licht, ergonomisch en makkelijk in gebruik, de beschermingsmaskers van CleanSpace. Het noodzakelijk, dan wel verplicht gereedschap, bijvoorbeeld bij werkzaamheden met damp of gruis. Bewegingsvrijheid is dan heel prettig.

Lichtgewicht masker

Met de nieuwste maskers van CleanSpace heb je die. De maskers kenmerken zich onder meer door de kleine, lichtgewicht batterij die met het filter en de motor in een aparte unit is opgenomen. De maskers worden om de hals gedragen, voor die maximale bewegingsvrijheid. Dat betekent geen vervelende kabels meer die de verschillende onderdelen met elkaar verbinden, geen luchtslang die langs je rug loopt. De maskers meten bovendien de luchtdruk buiten. Een luchtdruksensor aan de binnen- en buitenkant zorgt voor balans. Zo krijg je alleen lucht wanneer je inademt. Dit systeem zorgt er bovendien voor dat het masker nooit kan vacuümtrekken. Ze zijn verder voorzien van een filterindicator, die aangeeft wanneer het filter voor 85 procent vol zit. De maskers hebben een uitstekende pasvorm. Het assortiment van CleanSpace bestaat uit volgelaatsmaskers, halfgelaatsmaskers, filters en accessoires.

Reageer op dit artikel