artikel

Nagels schieten

bouwbreed 264

Eén nagel per seconde: met de bevestigingssnelheid van de accu schiethamer BX 3ME A22 van Hilti is helemaal niets mis.

Nagels schieten

Dit apparaat is vooral geschikt voor de bevestiging van elektrische uitrusting: buizen, kabels, contactdozen, verlichtingsarmaturen en andere elektrische toepassingen. De schiethamer heeft een hoog gebruikscomfort vanwege de lage compressiekracht, het lage geluidsniveau en de lage terugslag. De BX 3ME A22 kan alles aan: massieve blokken, beton en staal. Ook geschikt voor frametoepassingen voor gipsplaat binnen. Volgens Hilti is de schiethamer betrouwbaar, levert hij constante prestaties en heeft hij een hoge bevestigingskwaliteit. Hij plaatst tot 600 bevestigingen met een enkele acculading (B22 – 5.2 Ah). De machine weegt 3,3 kilo en heeft een automatische zuigerterugkeer.

Reageer op dit artikel