artikel

Haakse boormachine

bouwbreed 340

Makita heeft een haakse boormachine op de markt gebracht die heel geschikt is voor werkzaamheden in moeilijk bereikbare plaatsen.

Haakse boormachine

De Makita DA332DSAJ – zo heet de machine voluit – is voorzien van een tandkransboorkop en is ideaal voor onder meer keukenbouw, standbouw, kastenbouw en interieurbouw. Door de ingebouwde ledverlichting (inclusief voor- en nagloeifunctie) is de boormachine ook zeer bruikbaar in slecht verlichte ruimtes. De machine is onderdeel van het CXTassortiment. Hij is voorzien van accubeveiliging en weegt net iets minder dan een kilo. Hij wordt geleverd met onder meer een 10,8 V accu, een oplader, een draaghaak kort, een boorkopsleutel, boorkopsleutelhouder, een schroefbit en een koffer.

Reageer op dit artikel