artikel

Winterharde werkbroek

bouwbreed 214

Ze komen er weer aan, de koude dagen op de bouwplaats. Dan is een goed gevoerde winterwerkbroek geen overbodige luxe.

Winterharde werkbroek

Engelbert-Strauss heeft een winterharde werkbroek in het assortiment die is voorzien van een ingestikte fleecevoering. Deze fleecevoering verwarmt zelfs bij extreem lage temperaturen, belooft Engelbert-Strauss. Het is een veelzijdig model met rechte pijpen en een flexibele Flexbelt-band opzij. De broek – die e.s. motion heet – is van binnen zacht geruwd. Aan de buitenkant zitten reflectoren.

De broek beschikt over diepe zakken voor oversteken, een schuin gsm-zakje, een duimstokzakje, meerdelige dijbeenzakken, een borststuk met twee pennenvakken en – jawel – een min of meer gewone binnen- en buitenzak. Het kniegedeelte is gemaakt van CORDURA. De broek is verkrijgbaar in meerdere kleuren en valt onder de zogenaamde motion- collectie. e.s. motion staat voor praktisch, modern, casual en cool. Naast werkbroeken bestaat deze collectie ook uit werkjassen voor alle seizoenen, gevoerde broeken met tailleband en casual shorts voor de zomer. Eerst de winter maar eens doorkomen…

www.engelbert-strauss.nl

Reageer op dit artikel