artikel

Voor een goed humeur

bouwbreed 275

Veilig en goedgehumeurd aan het werk. Dat kan met de nieuwe gehoorbeschermer Dynamic BT. Met deze gehoorbeschermer – met bluetoothfunctie – biedt Stihl een comfortabele bescherming aan met een hoge geluidsisolatiewaarde (SNR 29).

Voor een goed humeur

Door de bleutooth-functie is het mogelijk om draadloos muziek via de smartphone te luisteren. Ook is het mogelijk te bellen zonder de telefoon uit je zak te halen. De reikwijdte van de bluetooth-functie is tien meter. Deze uitvoering beschikt overigens ook over een AUX-ingang, voor wie nog niet geheel draadloos is. De Dynamic BT werkt op een lithium-ion batterij met een extreem lange gebruiksduur, aldus Stihl. Hij kan ook prima bij nat weer gebruikt worden. De gehoorbeschermer kan worden gekocht in combinatie met een nylon of kunststof vizier.

www.stihl.nl

Reageer op dit artikel