artikel

Nieuwe verf isoleert vlekken

bouwbreed 240

Voor het verwijderen van hardnekkige vlekken als nicotine- en roetaanslag of waterkringen heeft Sigma Coatings een nieuw product in de markt gebracht: Sigma StainAway. Het is een vernieuwde isolerende en matte muurverf.

Nieuwe verf isoleert vlekken

Dankzij de zogenaamde Stain Blocking Technology maakt de verf kruislingse polymeerverbindingen aan over de vlek. Dat betekent dat er een vernetting in het bindmiddel plaatsvindt, waardoor vlekken permanent geïsoleerd worden. In vrijwel alle gevallen is één laag voldoende om zelfs de meest hardnekkige vlekken voor altijd te laten verdwijnen, zegt marketing manager Martell Demarteau. “Een vers geschilderde witte muur waar oude vlekken na enige tijd weer opdoemen, het is de nachtmerrie van elke professionele schilder. Met name vocht-, rook- en nicotinevlekken zijn berucht, ze slaan gewoon door de verflaag heen. Met de nieuwe technologie van Sigma Stain- Away is die frustratie nu verleden tijd.”

Reageer op dit artikel