artikel

Muurbreekhamer

bouwbreed 266

Voor licht hakwerk in beton en metselwerk ontwikkelde Hilti een nieuwe muurbreekhamer: de Kit TE 500-AVR.

Muurbreekhamer

Het apparaat is voorzien van Active Vibration Reduction (AVR). Dit systeem maakt het werk volgens Hilti minder vermoeiend en draagt bij aan een hogere dagelijkse productiviteit. De volle hamerfrequentie is 3510 slagen per minuut, de maximale beitelprestatie is 1000 cm3 per minuut. Deze muurbreekhamer is robuust en heeft een langere levensduur dan zijn voorgangers, vanwege de afzonderlijke smeerkamers. Het netsnoer is afneembaar. Het apparaat is geschikt voor hakwerk in beton en wanden van metselwerk, het uitbreken van sleuven in beton of metselwerk, reparaties van beton en (lichte) sloop van muren. Optioneel is het DRS-B stofafzuigsysteem, die tot 95% van het stof verzamelt.

www.hilti.nl

Reageer op dit artikel