artikel

Snelle zaag

bouwbreed 192

Hij zaagt 5000 RPM, heeft een zaagdiepte tot 66 millimeter en een geïntegreerde blower en stofafzuiging mét LED verlichting: BACCS, de nieuwe handzaagmachine van Berner. Een krachtige machine met koolborstelloze motor.

Snelle zaag

Volgens Berner is het een van de snelste handcirkelzagen in de markt. Een intern communicatiesysteem voorkomt oververhitting en diepontlading. De BACC is een van de vier 18.0 V machines die Berner onlangs lanceerde. Het gaat verder om de SDS Max Boorhamer BACRHD (met een slagkracht van 6,1 J), de afkort- en verstekzaag BACMS en de Radio DAB+/FM. Alle machines beschikken over borstelloze motoren en werken met de nieuwe Lithium-Ion BBP 18.0 V accupack 9.0 Ah. Deze accupack levert volgens de fabrikant een gebruiksduur die minimaal twee keer langer is dan bij de 5.0 Ah accupack.

Meer informatie

https://shop.berner.eu/nl-nl

Meer CobouwVak productnieuws >>

Reageer op dit artikel