artikel

Ruim negen uur luisterplezier met ‘robuuste entertainer’

bouwbreed 206

Een robuuste entertainer: zo noemt Metabo de nieuwste accubouwradio in het assortiment. Het is een kleine radio, verkrijgbaar met en zonder streamingfunctie.

Ruim negen uur luisterplezier met ‘robuuste entertainer’

Via bluetooth kunnen gebruikers hun smartphone of tablet met de bouwradio verbinden. Wie geen eigen playlist heeft en alleen naar de radio wil luisteren, kan kiezen voor de radiovariant. Aan de voorkant is een grote speaker aangebracht. Het robuuste frame, de grote toetsen en het compacte design maken deze ‘entertainer’ geschikt voor de bouwwerkplaats. De radio is spatwaterdicht, stofbestendig en stootvast. De radio werkt met alle schuif-accupacks van Metabo, van 12 tot en met 18 Volt. De radio wordt ook geleverd met een snoer. Met een volle accupack kan er ruim negen uur naar muziek geluisterd worden.

www.metabo.com

Meer CobouwVak productnieuws >>

Reageer op dit artikel