artikel

Maximale bewegingsvrijheid in je werkkleding

bouwbreed 147

Mewa, fabrikant van werkkleding, poetsdoeken en beschermende kleding, heeft een eigen YouTubekanaal waarop het bedrijf zijn producten aanprijst.

Maximale bewegingsvrijheid in je werkkleding

In het filmpje springen werklieden springen – al voetballend – van de ene steiger op de andere. De een valt door een net gemetselde muur, een ander haalt de meest rare capriolen uit op het dak van een in aanbouw zijnde toren. Twee teams – in blauw geklede bouwvakkers en in rood geklede bouwvakkers – spelen een ietwat uit de hand gelopen potje voetbal op een bouwplaats. Beide teams dragen uiteraard broeken en jassen van MEWA.

De boodschap is duidelijk: wie MEWA draagt, heeft maximale bewegingsvrijheid. MEWA DYNAMIC® Construct, zo heet de nieuwe collectie die zeer geschikt is voor bouwvakkers. Kleding die volgens Mewa bestand is tegen maximale belasting en flexibel, functioneel, duurzaam en ergonomisch is. De collectie bestaat onder meer uit werkbroeken, bretelbroeken, werkvesten en werkjassen. Ook zijn er werkjassen en werkbroeken speciaal voor dames. Inclusief voldoende opbergruimte voor gereedschappen. MEWA beroepskleding is overigens ook te huur.

MEWA rust medewerkers uit met passende kleding en neemt het ophalen, brengen, wassen en vervangen van de klant over.

www.mewa-service.nl

 

Reageer op dit artikel