artikel

Privacyschermen voor balkons, tuinen of galerijen

bouwbreed 183

Beter een goede buur, dan een verre vriend. Toch is privacy veel waard. Ook als je goed bent met de buren. Daarom heeft Roval Aluminium zogenaamde privacy schermen op de markt gebracht. Deze schermen bieden privacy op onder meer aangrenzende balkons, tuinen of galerijen.

Privacyschermen voor balkons, tuinen of galerijen

Roval is een Belgisch bedrijf en noemt zichzelf marktleider in de ontwikkeling, productie en levering van kwalitatieve bouwproducten voor daken en gevels. Roval heeft een uitgebreid assortiment standaard aluminium privacyschermen, maar kan ook maatwerk bieden. De schermen zijn opgebouwd uit een kaderprofiel van hoogwaardig en duurzaam aluminium. Het binnenwerk bestaat uit aluminium regels, met daartussen glas- of kunststof/HPL-panelen. Er zijn twee kaderprofielen. De schermen kunnen volgens de Belgische producent op de vloer, aan de muur, rond de goot en zelfs aan de hand rail van een balustersysteem worden bevestigd. De schermen zijn leverbaar in vrijwel alle RAL-kleuren.

www.roval.nl

Reageer op dit artikel