artikel

Opvallende hoodie

bouwbreed 252

Een stoere trui, de nieuwe Hi-Vis hoodie van Knoxfield. Zichtbaarheid gegarandeerd, want deze katoenen trui heeft twee gestikte reflecterende banden rond de romp en mouwen. Geschikt dus om op een bouwplaats te dragen.

Opvallende hoodie

De trui heeft een badstof binnenkant, een dubbellaags capuchon en versterking bij de schouders en elleboog. De hoodie – verkrijgbaar in meerdere kleuren – is onderdeel van de nieuwe collectie van Knoxfield, verkrijgbaar bij Rehamij, importeur en distributeur van A-merken. Volgens Rehamij, onderdeel van ČERVA, bestaat het perfecte Hi-Vis kledingstuk uit twee onderdelen. Een: het heeft retro-reflecterende banden die zijn gemaakt van miljarden kleine kralen die op lichtbronnen reageren, zoals autolichten, en die het weerspiegelt.Twee: het materiaal van Hi-Vis kleding is gemaakt van waarschuwingskleuren (geel, rood of oranje).

Minder ongevallen

Hi-Vis kleding wordt vooral ’s nachts gebruikt, maar helpt ook overdag: deze kleding zorgt voor minder ongevallen op plaatsen waar werknemers verschillende vervoersmiddelen gebruiken in regen, mist of sneeuw. Een andere trend is de toepassing van fosforescerend materiaal in Hi-Vis kleding, aldus Rehamij: kleding die is blootgesteld aan zonlicht of kunstlicht, blijft enkele minuten lichtgevend, zelfs wanneer het licht niet meer brandt. Handig bij een stroomstoring bijvoorbeeld.

www.rehamij.nl

Meer CobouwVak productnieuws >>

Reageer op dit artikel