artikel

Loodvervanger met ‘look en feel’ van lood

bouwbreed 961

Ubbink noemt het de ‘Rolls’ onder de loodvervangers: Ubiflex Extreme. Met de ‘look en feel’ van lood. Het bedrijf uit Doesburg bracht Ubiflex ruim tien jaar geleden jaar geleden op de markt.

Loodvervanger met ‘look en feel’ van lood

De nieuwste variant is gemaakt op basis van siliconen met aluminium versterking. Het product is speciaal ontwikkeld voor extreme weersomstandigheden en heeft volgens de producent dezelfde voordelen als bitumen varianten. De loodvervanger levert volgens Ubbink een uitstekende prestatie bij extreem hoge en extreem lage temperaturen: tussen de -30 en +180 °C. De samenstelling is dun, en daardoor simpel te verwerken. De verwerkingsvoordelen zijn gelijk aan de eerder op de markt gebrachte loodvervangers: Ubiflex Ribbel en Ubiflex Standaard. De Ubiflex-producten zijn toe te passen in alle bouwdetails waarin een waterdichte laag is vereist.  

Meer CobouwVak productnieuws >>

Reageer op dit artikel