artikel

Hogedrukreiniger voor machines

bouwbreed 246

Kärcher is bezig met een nieuwe generatie hogerdrukreinigers op basis van koudwateraanvoer. Het zijn krachtige apparaten waarmee machine, werkplaats en werf gemakkelijk en snel zijn te reinigen. En dat is prettig, want wie er na een lange dag draaien in de modder of klei ook nog eens een uur staan schoon te maken?

Hogedrukreiniger voor machines

Als een van de eerste nieuwelingen wordt de Kärcher HD 6/15 M gepresenteerd. Hij heeft een wisselstroommotor die gewoon op het stroomnet kan worden aangesloten. Er is een mobiele versie met grote wielen, een op hoogte verstelbare beugelhandgreep, plus ruimte om enkele accessoires op te bergen. Als optie kan een slanghaspel worden bevestigd. De reiniger zelf kan ook aan de muur worden bevestigd in de werkplaats of onder de overkapping waar de machines staan. De HD 6/15 M heeft een werkdruk van 150 bar bij een wateropbrengst van 560 liter per uur. De maximale temperatuur van het toe te voeren water is 60 graden Celsius. De reiniger weegt circa 23 kg.

www.kaercher.com/nl/

Reageer op dit artikel