artikel

Afnamekampioen voor grotere vlakken

bouwbreed 154

Festool draait er niet omheen: de saneringsfreesmachine Renofix RG 130 E is de afnamekampioen voor grotere vlakken.

Afnamekampioen voor grotere vlakken

Vooral dankzij het voor diamantgereedschap optimale toerental is een snelle afname van beton, estrik en deklagen op harde ondergronden mogelijk. Geschikt voor wand, plafond en vloer. Het segment – dat zonder gereedschap kan worden ingeklapt – stelt de gebruiker bovendien in staat dicht bij de randen te werken. Dankzij de wandafslag en de 0.5 millimeter verzonken diamantzaag zijn beschadigingen aan de wand en randen uitgesloten, aldus Festool.

Door de (gepatenteerde) afzuigspiraal is het mogelijk stofvrij aan de slag te gaan. De borstelkrans past zich automatisch aan het schuuroppervlak aan: hij reageert vloeiend op veranderingen in de segmenthoogte. Zo blijft er dus geen opening meer tussen materiaal en borstelkrans.

Meer CobouwVak productnieuws >>

Reageer op dit artikel