artikel

Smartphone die tegen een flinke stoot kan

bouwbreed 513

Een smartphone die water- en stofdicht is, tegen een stootje kan én warmtebeelden kan maken: ideaal voor wie op de bouwplaats werkt.

Smartphone die tegen een flinke stoot kan

Daarom heeft­ CAT, vooral bekend van industriële machines, de CAT S60 op de markt gebracht. Volgens CAT is deze zogenoemde rugged smartphone dropproof tot 1,80 meter en waterproof tot een diepte van 5 meter. De nieuwste versie beschikt over twee camera’s: een reguliere met 13-megapixelsensor en een ingebouwde warmtecamera van Flir. Deze gecombineerde weergave heet MSX-technologie.

Lange batterijduur

Bovendien heeft het apparaat een lange batterijduur. Daarnaast is het  4,7 inch HD scherm is eenvoudig te bedienen, ook tijdens regen. Afgaand op de recensies zijn de meeste gebruikers zeer tevreden over dit toestel. “Niet te veel woorden aan vuil maken. Dit toestel hee­ft en doet gewoon alles wat het moet doen voor iemand die veel buiten zit.”

www.catphones.com

Reageer op dit artikel