artikel

Lichte en veelzijdige schaafmachines

bouwbreed 160

Metabo heeft zijn programma uitgebreid met twee nieuwe schaafmachines: de HO26-82 (netstroom) en de HO LTX 20-82 (accu-machine).

Lichte en veelzijdige schaafmachines

Ze zijn geschikt voor iedereen die wil afschuinen, schaven en sponningen wil maken: van meubelmakers, timmerlieden en parketleggers tot interieur- of standbouwers. Beide machines bieden een maximale sponningdiepte van 9 mm en een schaafbreedte van 82 mm. De schaafmachine op netstroom heeft een schaafdiepte van 2.6 mm en is vooral bedoeld voor een iets groter werkspectrum. Om de machine veilig neer te leggen zonder iets te beschadigen, integreerde Metabo een speciale beugel. De machines zijn uitgerust met robuuste, omkeerbare HM-schaafbeitels.

www.metabo.com

Reageer op dit artikel