artikel

Nieuw zorgcentrum Sint Pancras

bouwbreed 82

Aannemer De Geus Bouw uit Broek op Langedijk plaatst betonnen dakplaten voor een nieuw zorgcentrum in Sint Pancras (NH). De Geus en opdrachtgever Magentazorg bouwen vanuit het vernieuwende woonconcept ‘Beschermd Wonen’. Het concept is in samenwerking met Fame Planontwikkeling ontwikkeld.

Het geldt als alternatief voor traditionele verpleegzorg. Zo krijgt iedere bewoner een groter appartement met aparte woonkamer, slaapkamer en eigen badkamer. Daarnaast herbergt het centrum gezamenlijke binnen- en buitenruimten. Het woonconcept kent minder facilitaire ruimtes en is met zelfstandige woningen voorbereid op het contractueel scheiden van wonen en zorg.

Eind 2017 wordt het project opgeleverd.

Uw foto als XL?

Uw foto als XL?

Reageer op dit artikel