artikel

De Kaap Hoogeveen

bouwbreed 50

In het centrum van Hoogeveen verrijst het bouwproject De Kaap. Het is een gezamenlijk project van WVG Ontwikkeling, Stichting Woonconcept en de gemeente Hoogeveen. AAS uit Groningen tekende voor het ontwerp. Ingenieursbureau Wassenaar is ingehuurd als hoofdconstructeur. De uitvoering is in handen van bouwbedrijf Trebbe uit Zwolle.

Het project omvat een ondergrondse parkeerkelder, verzorgingstehuis en twee appartementencomplexen. De parkeergarage wordt in opdracht van de gemeente Hoogeveen gerealiseerd en biedt plaats aan circa 480 auto’s. Het verzorgingstehuis en de appartementencomplexen zullen in totaal bijna 140 woningen bevatten. Er wordt ook een binnentuin gerealiseerd. Het bestaande park Dwingeland wordt opnieuw ingericht en uitgebreid over een deel van het dak van de parkeergarage.

Uw foto als XL?

Uw foto als XL?

Reageer op dit artikel