HOOG.design: alleen specialisten kunnen aan hoge verwachting voldoen

HOOG.design: alleen specialisten kunnen aan hoge verwachting voldoen
Sels Villabouw | Fotograaf: Katie Verkinderen – Vivec

Voor een bouwproject in het hogere segment is een team van toppartijen nodig om aan de verwachtingen te voldoen. De vraag is: waar vind je de specialisten die zorgen voor blije gezichten bij de opdrachtgevers?

Ook in 2023 staat de bouwwereld in het hoge segment niet stil en zijn samenwerken, vertrouwen en kwaliteit de toverwoorden. Van nieuwbouw tot verbouw en renovatie; landhuizen en villa’s verrijken de luxe straten van Nederland. Sublieme resultaten van creativiteit en vakmanschap. Van toppartijen die elkaar aanvoelen, aanvullen en naar een nóg hoger niveau tillen. Woondromen die van a tot z kloppen. Van een prachtig exterieur tot het deurbeslag en de wandafwerking.

Je wilt de toekomstige bewoners volledig ontzorgen en de architect en designer tevreden stellen”

Totaalpakket

Als bouwspecialist ga je elke dag voor het allerbeste en allermooiste. Je wilt de toekomstige bewoners volledig ontzorgen en de al dan niet bij het bouwproject betrokken architect en designer tevreden stellen. Door je te omringen met bedrijven en ambachtsmensen die qua niveau op jouw golflengte zitten en waarop je blind kunt vertrouwen, maak je de stap naar woonperfectie een stuk kleiner en kun je jouw klanten een totaalpakket aanbieden.

Van a tot z

Uiteraard kom je ‘in het veld’ veel bedrijven uit de woonwereld tegen en werkte je in het verleden al met veel partijen samen. Ben je toch op zoek naar nieuwe partijen? Op luxe inspiratieplatforms zoals HOOG.design tonen tal van vakmensen uit het hoge segment hun creativiteit en klasse. Van vloerspecialisten tot topbedrijven op het gebied van maatwerk en deuren, van toppers in de verlichtingsbranche tot meubelexperts; stuk voor stuk bedrijven waarmee je met een gerust hart een luxe landhuis van a tot z mee kunt realiseren. En uiteraard ook een moderne villa.

Van woning tot tuin

In het hoge segment stopt de opdracht vaak niet bij het exterieur en het interieur van de woning. Ook voor de tuin wensen opdrachtgevers vaak perfectie. Steeds vaker zien we luxe bijgebouwen in de buitenruimte die het leven verrijken en uitnodigen voor heerlijke avonden in de tuin. Poolhouses, die zijn voorzien van alle luxe, zoals een keuken, een haardpartij en comfortabel meubilair. Bijgebouwen, die qua vormentaal aansluiten bij de hoofdwoning en uiteraard met zorg en aandacht zijn gebouwd. Korte lijnen met tuinarchitecten en hoveniers zijn dan ook geen overbodige luxe.

Keuken als hart van de woning

Anno 2023 is de keuken hét hart van de woning, de plek waar bewoners samen genieten van het ontbijt, waar ze in alle comfort de dag doornemen, samen het diner bereiden en samen met vrienden en familie op het leven proosten tijdens heerlijke avonden. Grote tafels met comfortabele stoelen, kookeilanden en uitnodigende banken vormen samen met haardpartijen de grote sfeermakers in de leefkeukens waar opdrachtgevers thans om vragen. Van landelijke en robuuste keukens tot een luxe design keuken.

Hoog Design hoogaardig bouwen
Culimaat High End Kitchens

Optimaal uitzicht

Op sites als HOOG.design vind je tal van luxe keuken- en maatwerkspecialisten die graag met bouwbedrijven om de tafel gaan zitten om samen tot de voor de bewoners perfecte keuken te komen. Ook denken ze mee met bouwspecialisten en architecten om de perfecte plek voor de keuken in de woning te bepalen, bijvoorbeeld waar de connectie met de tuin het meest optimaal is. Extra raampartijen en/of een schuifpui vergroten de relatie met buiten. En wat is fijner dan in alle comfort aan het kookeiland met een glas wijn of een kop koffie te genieten van een fraai uitzicht op de tuin en de omgeving?

Luisteren en ondersteunen

Ook voor de overige woon- en leefruimtes zijn natuurlijk tal van toppartijen te vinden waarmee je als bouwbedrijf tot woonperfectie kunt komen. Die perfectie bereik je door te luisteren, elkaar te ondersteunen en vooral door samen te werken.

Dit artikel is gesponsord door HOOG.design.