nieuws

Vijf opmerkelijke bouwprojecten: distributiecentra

utiliteitsbouw 2211

Vijf opmerkelijke bouwprojecten: distributiecentra

Er wordt veel gebouwd langs de snelwegen. Distributiecentra schieten als paddenstoelen uit de grond. In de serie bijzondere projecten uit Bouwberichten presenteren we dit keer vijf distributiecentra.

  1. Distributiecentrum Lelystad (foto boven)

Bouwen van een distributiecentrum (65.000m2) / aanleggen parkeerplaatsen op Lelystad Airport Businesspark (LAB) aan de Pelikaanweg. Door de enorme omvang van het project wordt het gefaseerd uitgevoerd. De bouwvergunning voor fase 1 (32.500m2) is nu aangevraagd. Fase 2 is nog in ontwikkeling. De gebruikers van het nieuw te bouwen DC zijn nog niet bekend.

  1. Distributiecentrum Zevenaar

Distributiecentrum Zevenaar

Bouwen van een hoogwaardig logistiek warehouse (22.000 m2) met kantoorruimte op bedrijventerrein 7Poort. Kantoorruimte is op de eerste verdieping geplaatst zodat de begane grond in zijn geheel beschikbaar is voor warehouse activiteiten. Startdatum is nog niet definitief.

 

  1. Distributiecentrum Etten-Leur

Distributiecentrum Etten-Leur

Bouwen van een distributiecentrum voor. MediaMarkt aan de Oude Kerkstraat 8. E-installateur is nog niet bekend.

  1. Distributiecentrum Weert

Distributiecentrum Weert

Bouwen van een distributiecentrum met 1.700m2 kantoor / 19.000m2 magazijn aan de Oude Graaf. Moonen Packaging gaat het pand huren van HVBM. Het wordt gebouwd op basis van BREEAM-NL Nieuwbouw ‘Very Good’ ambitie.

  1. Distributiecentrum Eindhoven

Distributiecentrum Eindhoven

Bouwen van het DC ‘Gold Forum’ met een distributiehal van 20.000 m2 / kantoorruimte 1.100 m2 aan het Flight Forum naast Silverforum. Installateurs bekend bij aannemer.

Lees meer over de bouw van dc's

Lees meer over de bouw van dc's

Reageer op dit artikel