CityTec plaatst eerste Friso Kramer Led armatuur

Eerste armatuur geplaatst voor het huis van de architect Friso Kramer moderne klassieker Het ontwerp is een moderne klassieker, want aan de basis ligt het bekende kegelarmatuur van zijn hand. Daarom is hij blij met dit nieuwe ontwerp dat speciaal ontworpen is voor led verlichting. Voor deze speciale gelegenheid is het armatuur inmiddels geplaatst in

Eerste armatuur geplaatst voor het huis van de architect

Friso Kramer moderne klassieker

Het ontwerp is een moderne klassieker, want aan de basis ligt het bekende kegelarmatuur van zijn hand. Daarom is hij blij met dit nieuwe ontwerp dat speciaal ontworpen is voor led verlichting. Voor deze speciale gelegenheid is het armatuur inmiddels geplaatst in Amsterdam. Heel bijzonder: voor het huis van Friso Kramer zelf! Het heeft ongeveer een jaar geduurd voordat het licht precies goed was. Naast Kramer hebben meerdere lichtdeskundigen hier aan meegewerkt en heeft leverancier Lightwell het ontwerp in productie genomen. En het resultaat mag er zijn. Het armatuur voor led verlichting is niet alleen heel mooi qua design, het lichtbeeld is ook prachtig. En door het gebruik van duurzame materialen, een laag energieverbruik en een zeer lange levensduur (25 jaar) is de lamp dus ook eens heel voordelig in het verbruik. Het Friso Kramer armatuur is ontwikkeld voor breed gebruik zoals woonwijken, parken, pleinen en winkelgebieden, wijk- en verbindingswegen en verkeerspleinen.

Over CityTec

CityTec is specialist in het optimaliseren van de buitenruimte op het gebied van dynamisch straatmeubilair, zoals openbare verlichting, parkeer- en verkeerregelinstallaties en oplaadpunten. Bij CityTec werken ongeveer 320 mensen die verantwoordelijk zijn voor het beheer en onderhoud van 600.000 lichtmasten, 700 VRI’s en 2.000 parkeerinstallaties in Nederland. CityTec is onderdeel van Joulz.