partner nieuws

Elektrotechnische producten samen met deskundig advies

bouwbreed 14

Schakelmateriaal Schakelmateriaal is in verschillende designs en voor zeer diverse toepassingen verkrijgbaar. Naast functioneel is ons schakelmateriaal stijlvol en daarmee een volwaardig onderdeel van uw interieur. U vindt bij ons schakelmaterialen van bekende merken zoals JUNG, ABB Busch Jaeger, Hager Berker en Schneider Electric. Groepenkasten Via de groepenkast wordt de stroom op een veilige manier […]

Elektrotechnische producten samen met deskundig advies

Schakelmateriaal
Schakelmateriaal is in verschillende designs en voor zeer diverse toepassingen verkrijgbaar. Naast functioneel is ons schakelmateriaal stijlvol en daarmee een volwaardig onderdeel van uw interieur. U vindt bij ons schakelmaterialen van bekende merken zoals JUNG, ABB Busch Jaeger, Hager Berker en Schneider Electric.

Groepenkasten
Via de groepenkast wordt de stroom op een veilige manier verdeeld over al de elektrische apparaten. Het is een heel belangrijk onderdeel van de elektrotechnische installatie en daarmee van ons assortiment. Onze installatiekasten zijn van de beste kwaliteit. Merken zoals Hager Vision, ABB HAF, Eaton en Schneider Electric mogen dan niet ontbreken. U kunt bij ons een complete meterkast aanschaffen en ook een verdeelinrichting samenstellen via losse componenten. Wij helpen u hierbij graag.

Draad en kabel
U vindt bij ons alle soorten draad en kabel voor zowel binnen- als buitengebruik. Zoals grondkabel (YMvKas), installatiekabel, installatiedraad, mantelleiding, Coaxkabel en UTP kabel. Al onze kabels en draden zijn KEMA goedgekeurd, scherp geprijsd en kwalitatief hoogwaardig.

Advies elektrotechnische materialen
Deskundig advies en service vinden wij belangrijk. Dus als het gaat om installatiemateriaal, armaturen, lichtbronnen, industriële componenten of andere elektrotechnische producten; wij staan graag voor u klaar.

Reageer op dit artikel