partner nieuws

Bosch Beton levert prefab betonnen U-bassins

bouwbreed 804

De SCFB (Self Closing Flood Barrier) is het meest efficiënte beveiligingssysteem tegen overstromingen. Het unieke systeem is zelfsluitend en beschermt op deze manier de infrastructuur en gemeenschappen tegen overstromingen door hevige regenval of plots opkomende vloed. De onzichtbare waterkering (wanneer niet in gebruik) stelt zichzelf automatisch in werking door het stijgende water, zonder enige energiebron […]

Bosch Beton levert prefab betonnen U-bassins

De SCFB (Self Closing Flood Barrier) is het meest efficiënte beveiligingssysteem tegen overstromingen. Het unieke systeem is zelfsluitend en beschermt op deze manier de infrastructuur en gemeenschappen tegen overstromingen door hevige regenval of plots opkomende vloed.

De onzichtbare waterkering (wanneer niet in gebruik) stelt zichzelf automatisch in werking door het stijgende water, zonder enige energiebron of menselijke interventie.

Bosch Beton heeft voor deze waterkering in samenwerking met de betrokken partijen speciale betonnen U-bassins geëngineerd en geproduceerd.

Reageer op dit artikel