partner nieuws

Komatsu en BIA houden VIP-evenement voor bouwsector

bouwbreed 22

Het VIP-evenement wordt een belangrijk moment voor beide bedrijven. Ze gaan tijdens de avond van vrijdag 4 november toelichting geven bij hun ontwikkelings- en groeiprioriteiten. Ook willen ze enkele van de nieuwste Komatsuproducten voorstellen. Zo gaan Komatsu en BIA officieel de nieuwe hybride HB365LC-3 graafmachine op rupsen presenteren op de Nederlandse markt, evenals Komatsu’s nieuwste […]

Komatsu en BIA houden VIP-evenement voor bouwsector

Het VIP-evenement wordt een belangrijk moment voor beide bedrijven. Ze gaan tijdens de avond van vrijdag 4 november toelichting geven bij hun ontwikkelings- en groeiprioriteiten. Ook willen ze enkele van de nieuwste Komatsuproducten voorstellen.

Zo gaan Komatsu en BIA officieel de nieuwe hybride HB365LC-3 graafmachine op rupsen presenteren op de Nederlandse markt, evenals Komatsu’s nieuwste semi-intelligente machines, zoals de D61PXi24 bulldozer en de PC210LCi-10 graafmachine. Ook te zien zijn de recente Komatsu serie 8-wielladers en een PC210LC-11 graafmachine. Verder wordt tijdens het evenement meer info gegeven over de in Nederland geplande machinedemonstraties.

Dienstenaanbod en belangrijkste spelers

BIA en Komatsu zullen er ook hun uitgebreide dienstenaanbod (huurmachines, tweedehands machines, programma’s voor levensduurverlenging enz.) voorstellen. En op een meer persoonlijk niveau zal BIA BV er de belangrijkste spelers presenteren van een team dat elke dag opnieuw klaar staat om bergen te verzetten voor zijn klanten.
Meer info: www.biagroup.com/.

Reageer op dit artikel