partner nieuws

Collé introduceert elektrische wiellader Kramer

bouwbreed 28

Emissievrij en kostenefficiënt werken in de bouw, landbouw en industrie, dat moet mogelijk worden door de als krachtig aangemerkte volledig elektrische wiellader van Kramer. De 5055E valt in de categorie wielladers met een bakinhoud van 0,55 kuub. Dankzij de volledig elektrische aandrijving is het mogelijk om volledig emissievrij te werken (CO2-neutraal). Verder heeft de 5055E […]

Collé introduceert elektrische wiellader Kramer

Emissievrij en kostenefficiënt werken in de bouw, landbouw en industrie, dat moet mogelijk worden door de als krachtig aangemerkte volledig elektrische wiellader van Kramer. De 5055E valt in de categorie wielladers met een bakinhoud van 0,55 kuub.

Dankzij de volledig elektrische aandrijving is het mogelijk om volledig emissievrij te werken (CO2-neutraal). Verder heeft de 5055E een zeer laag geluidsniveau en ook dat maakt werken in binnenruimten of door medewerkers naast de machine tot een pretje. De Kramer scoort niet alleen met zijn milieuvriendelijke aspecten, maar ook met een hoge capaciteit van de accu’s (tot wel 5 uur, aldus Collé).

Hoge rendabiliteit

De aanvankelijk hogere aanschafkosten zijn door aanzienlijk lagere variabele kosten al snel terugverdiend, zo meent Collé Rental & Sales: “Door het ontbreken van een verbrandingsmotor komen onderhoud en bijbehorende kosten hiervan te vervallen. Het prijsvoordeel van stroom ten opzichte van diesel brengt in het dagelijks gebruik ook enorme besparingen met zich mee.”

Landelijk dealernetwerk

De nieuwe Kramer 5055E wordt binnen het Kramerdealernetwerk van Collé Rental & Sales aangeboden. Dit landelijke netwerk bestaat uit twintig lokale dealers die een eigen verkoop- en serviceregio beheren. Collé zelf levert uitgebreide ondersteuning op het gebied van onder meer productdemonstraties, trainingen en acties. De 5055E werd voor het eerst aan het publiek getoond op de Agro Techniek Holland-beurs die begin september in Biddinghuizen werd gehouden.

Nieuwe Huurgids Collé Rental & Sales

Collé heeft onlangs een nieuwe uitgave van de Huurgids uitgebracht. Die geeft invulling aan de internationale groei van het bedrijf en is verkrijgbaar in vier talen (Nederlands, Duits, Engels en Frans). De producten uit het verhuurassortiment van Collé zijn ook te koop, zowel nieuw als gebruikt. De nieuwste uitgave kan kosteloos worden aangevraagd via de website: www.colle.eu.

Reageer op dit artikel