partner nieuws

Grote order Hoogwerkservice omvat noviteiten Haulotte

bouwbreed 24

De nieuwe Optimum 8 AC kan met een breedte van 79 centimeter en een hoogte van 1,99 meter door een standaard deur rijden. Met een werkhoogte van 7,77 meter en een hefvermogen van 230 kg is deze stille elektrische schaarhoogwerker ideaal voor het uitvoeren van inpandige werkzaamheden aan plafonds. De machine is echter ook toegelaten […]

Grote order Hoogwerkservice omvat noviteiten Haulotte

De nieuwe Optimum 8 AC kan met een breedte van 79 centimeter en een hoogte van 1,99 meter door een standaard deur rijden. Met een werkhoogte van 7,77 meter en een hefvermogen van 230 kg is deze stille elektrische schaarhoogwerker ideaal voor het uitvoeren van inpandige werkzaamheden aan plafonds. De machine is echter ook toegelaten voor buitengebruik.

Platform kan uitgeschoven worden

Het platform met standaardafmetingen van 1,72 x 0,79 meter kan uitgeschoven worden tot 2,59 meter en geeft ruimte aan twee personen en materiaal. De hoogwerker is uitgevoerd met non-marking wielen die geen strepen achterlaten op vloeren. De elektrische AC rij-aandrijving is onderhoudsvriendelijk door het ontbreken van koolborstels. Verder zorgt deze aandrijving voor een zeer nauwkeurige besturing en goede rij-eigenschappen (snelheid en tractie).

Haulotte op Verticaaldagen Benelux

Haulotte nam deel aan de Verticaaldagen Benelux die van 13 september t/m 15 september op het buitenterrein bij de evenementenhal in Gorinchem werden gehouden. Dit jaar werden de Verticaaldagen voor het eerst gecombineerd met de Bouw Compleet beurs en de Beton Vakdagen.

Haulotte Netherlands BV is verantwoordelijk voor de verkoop en service van hoogwerksystemen in Nederland en België. Het Franse moederbedrijf, Haulotte Group, noemt zichzelf Europees marktleider op het gebied van hoogwerkers voor mensen en goederen. Wereldwijd neemt het concern de derde marktpositie in.
Meer info: www.haulotte.nl.

Reageer op dit artikel