partner nieuws

De slimme verlichting van Feilo Sylvania

bouwbreed 16

Organic response De belangrijkste oplossingen in slimme verlichting zijn Organic Response en railspots met bluetooth-technologie. Organic Response is een nieuw autonoom energiebesparend en flexibel lichtbesturingssysteem dat in diverse armaturen geïntegreerd kan worden. Feilo Sylvania biedt hiermee een direct out-of-the-box lichtbesturingssysteem zonder noodzaak van extra bekabeling of programmering. Afhankelijk van de toepassing kan Organic Response een […]

De slimme verlichting van Feilo Sylvania

Organic response
De belangrijkste oplossingen in slimme verlichting zijn Organic Response en railspots met bluetooth-technologie. Organic Response is een nieuw autonoom energiebesparend en flexibel lichtbesturingssysteem dat in diverse armaturen geïntegreerd kan worden. Feilo Sylvania biedt hiermee een direct out-of-the-box lichtbesturingssysteem zonder noodzaak van extra bekabeling of programmering. Afhankelijk van de toepassing kan Organic Response een energiebesparing tot 80% op licht opleveren.

Railspots met bluetooth-technologie
Diverse  Concord Beacon LED railspots zijn verkrijgbaar met geïntegreerde bluetooth-technologie van Casambi. Met deze innovatieve technologie en app selecteert de klant vanaf elk mobiel apparaat de perfecte verlichting.  Gebruikers dimmen met één enkele swipe individuele armaturen en passen de kleurtemperatuur of RGB-waarde aan. Dankzij innovatieve mesh-technologie is er geen extra router nodig en kunnen de armaturen met elkaar communiceren om geïntegreerde scènes te vormen, inclusief tijdvolgordes en effecten.

Feilo Sylvania is te vinden op stand 06.C036 van Vakbeurs Energie, www.feilosylvania.com

Reageer op dit artikel