partner nieuws

Aluminium kozijnen, sterk en onderhoudsarm

bouwbreed 1731

Een aluminium kozijn biedt duurzaamheid Als u de keuze maakt voor een aluminium kozijn, kiest u voor een kwaliteitsproduct. Het is zeer onderhoudsvriendelijk; u heeft nooit meer roestende of rottende kozijnen. Aluminium kozijnen gaan bovendien jarenlang mee. Het speelt in op de trend van een industriële uitstraling Bent u veel bezig met interieur en gaat […]

Aluminium kozijnen, sterk en onderhoudsarm

Een aluminium kozijn biedt duurzaamheid
Als u de keuze maakt voor een aluminium kozijn, kiest u voor een kwaliteitsproduct. Het is zeer onderhoudsvriendelijk; u heeft nooit meer roestende of rottende kozijnen. Aluminium kozijnen gaan bovendien jarenlang mee.

Het speelt in op de trend van een industriële uitstraling
Bent u veel bezig met interieur en gaat uw voorkeur uit naar een industriële uitstraling in en rondom huis? Dan zijn aluminium kozijnen een logische keuze. Er is altijd een ruim aanbod kozijnen waaruit u een keuze kunt maken bij Creon, dus laat u inspireren en koop een passende maat aluminium kozijn.

Aluminium heeft een isolerende werking
Aluminium kozijnen kunnen goed tegen de warmte en dempen harde geluiden. Dankzij een speciale constructie houden deze kozijnen ook nog eens inbrekers buiten de deur. Dat slaapt rustig.

In verschillende kleuren verkrijgbaar
Een aluminium kozijn is net als kunststof en hout in veel verschillende kleuren leverbaar. De binnenkant van het kozijn kan anders gekleurd worden dan de buitenkant. Dat geeft een origineel en speels effect.

Online berekenen wat deze aanschaf u kost
Heeft uw woning nieuwe kozijnen nodig en wilt u een duurzame investering doen? Kies dan voor aluminium kozijnen van Creon. Op de website van Creon Kozijnen kunt u zelf uitrekenen hoeveel geld u kwijt bent aan de aanschaf van op maat gemaakte kozijnen. Natuurlijk kunt u ook contact opnemen met het team van experts om informatie in te winnen omtrent de keuze voor een aluminium kozijn. Dat is de klantgerichtheid van Creon!

Reageer op dit artikel