partner nieuws

Veilinghuis IronPlanet gaat samenwerken met Bergerat Monnoyeur

bouwbreed 10

Het in Dublin gevestigde IronPlanet is verheugd dat Bergerat Monnoyeur gastheer wil zijn voor de eerste Cat Auction Services-verkoop in België. Deze veiling vindt plaats op donderdag 6 oktober bij Van der Vlist Belgium bvba in Zeebrugge. De veiling in België wordt de eerste keer dat Cat Auction Services een on-site veiling organiseert op het […]

Veilinghuis IronPlanet gaat samenwerken met Bergerat Monnoyeur

Het in Dublin gevestigde IronPlanet is verheugd dat Bergerat Monnoyeur gastheer wil zijn voor de eerste Cat Auction Services-verkoop in België. Deze veiling vindt plaats op donderdag 6 oktober bij Van der Vlist Belgium bvba in Zeebrugge.

De veiling in België wordt de eerste keer dat Cat Auction Services een on-site veiling organiseert op het Europese vasteland. “We zijn bijzonder blij dat Bergerat Monnoyeur onze eerste Cat Auction Services-verkoop in België zal organiseren,” verklaarde Jeff Jeter, voorzitter van IronPlanet. “Dit volgt op het succes van onze on-site verkoop in het Engelse Rockingham in april.” Die trok belangrijke kopers uit 33 landen aan. Tijdens de IronPlanet on-site veiling in april werden alle 176 items – bijna 5 miljoen pond aan bruto handelswaarde – verkocht.

IronPlanets online marktplaats

De on-site veiling op 6 oktober zal ondersteund worden door IronPlanets online marktplaats, wat bieders van overal ter wereld de mogelijkheid geeft deel te nemen aan de veiling. De veiling zal een groot aantal Cat-machines bevatten, geleverd door Bergerat Monnoyeur, alsook machines van haar dealernetwerk. In de aanloop naar de oktoberveiling zullen de machines ook getoond worden op IronPlanet.com, en kopers die de veiling niet persoonlijk kunnen bijwonen hebben de mogelijkheid online te bieden in real-time.

Used Equipment Managers

David Crochu, Sales Director bij Bergerat Monnoyeur: “Deze veiling biedt een uitstekende mogelijkheid voor Bergerat Monnoyeur om de kennis van klanten van onze uitgebreide inventaris in gebruikte uitrustingen te verhogen. We zullen bij de veiling ook een aantal Used Equipment Managers hebben die informatie kunnen verstrekken. We kijken ernaar uit om de eerste Cat Auction Services-veiling in België te organiseren, en we geloven dat dit slechts het begin is van het veilingsucces van IronPlanet in Europa.” Bergerat Monnoyeur heeft ook een lijst met gebruikte uitrusting beschikbaar op www.usedequipmentbybm.com.

Conditiecertificaten

Alle bij de veiling verkochte eenheden zullen voorzien zijn van IronPlanets IronClad Assurance-conditiecertificaten voor uitrusting en bewezen inspectierapporten, die de exacte conditie en kwaliteit van de verkochte machine vastleggen. Kopers kunnen op bepaalde modellen ook een Cat-certificatie verkrijgen, alsook de optie om gebruik te maken van een Cat-financieringsplan.
Meer info: www.ironplanet.com.

Reageer op dit artikel