partner nieuws

Van Munster Recyclers eerste afnemer Ahlmann’s Nieuwe Draaien

bouwbreed 34

Om ook de verschillende machines in het logistieke proces zo efficiënt mogelijk in te kunnen zetten besloot Van Munster alle productiemedewerkers een bedieningstraining te laten volgen. Voor Van Munster is het vanzelfsprekend dat de medewerkers optimaal worden opgeleid en getraind. Het optimaliseert de prestaties en maakt ze flexibeler. Verandering van een tijdperk Gert-Jan Giesing – […]

Van Munster Recyclers eerste afnemer Ahlmann’s Nieuwe Draaien
SONY DSC

Om ook de verschillende machines in het logistieke proces zo efficiënt mogelijk in te kunnen zetten besloot Van Munster alle productiemedewerkers een bedieningstraining te laten volgen. Voor Van Munster is het vanzelfsprekend dat de medewerkers optimaal worden opgeleid en getraind. Het optimaliseert de prestaties en maakt ze flexibeler.

Verandering van een tijdperk

Gert-Jan Giesing – bedrijfsleider bij Van Munster Recyclers – omschrijft de trainingswens alsvolgt: “We leven niet in een tijdperk van veranderingen, maar in een verandering van een tijdperk.”
In verschillende groepen kwamen negen medewerkers naar Ammerzoden voor een training op een Ahlmann en Mecalac. Ahlmann Nederland en haar trainers Peter en Dennis de Rouw zijn gecertificeerd voor Het Nieuwe Draaien.

Cursisten ontvangen HND-certificaat

Door de machinisten deze training te laten volgen wordt nog meer betekenis aan een duurzame toekomst gegeven en het milieubewustzijn in de organisatie gestimuleerd. Deze training past perfect in de visie van het bedrijf in het kader van MVO en duurzaamheid, waarbij brandstofbesparing ook een belangrijk doel is.

Onder het toeziend oog van alle deelnemers kreeg bedrijfsleider Gert-Jan Giesing – symbolisch – uit handen van de heer Albert Lusseveld, projectmanager HND van branchevereniging BMWT, het certificaat Het Nieuwe Draaien uitgereikt.

Mens- en milieuvriendelijk ondernemen

Naast de logistieke stappen en de inzameling van afvalstromen oud papier en karton, metalen, kunststoffen en hout, verzorgt Van Munster Recyclers ook de verwerking en sortering van de verschillende grondstoffen. Hiervoor beschikt Van Munster over diverse be- en verwerkingsinstallaties, die gedeeltelijk gevoed worden door zonne-energie. “Meerdere onderzoeken wijzen uit dat MVO zorgt voor betere financiële prestaties, op korte én op lange termijn.” aldus Jan van Munster.
Meer info: www.hetnieuwedraaien.nl, www.vanmunster.com en www.ahlmann.nl.

Reageer op dit artikel