partner nieuws

Freesmij heeft primeur Cat® PM620 asfaltfrees

bouwbreed 7

Interessant is verder het gebruiksvriendelijke nivelleringssysteem. Bovendien kan er snel worden geschakeld tussen verschillende sensoren. Inmiddels is Freesmij al meerdere machinisten aan het opleiden op deze machine. Profielfrezen is een van de specialiteiten van Freesmij. Niet meer frezen dan strikt noodzakelijk betekent besparen op nieuw asfalt. Daar sluit het zeer nauwkeurige freesbeeld van de Cat […]

Freesmij heeft primeur Cat® PM620 asfaltfrees

Interessant is verder het gebruiksvriendelijke nivelleringssysteem. Bovendien kan er snel worden geschakeld tussen verschillende sensoren. Inmiddels is Freesmij al meerdere machinisten aan het opleiden op deze machine. Profielfrezen is een van de specialiteiten van Freesmij. Niet meer frezen dan strikt noodzakelijk betekent besparen op nieuw asfalt. Daar sluit het zeer nauwkeurige freesbeeld van de Cat asfaltfrees goed aan. Het is de kwaliteit die Freesmij wil waarborgen.
De Cat PM620 heeft de eerste 1000 uur als Field Follow-machine op locatie volgemaakt. De nauwe samenwerking tussen de machinisten en Tim Gritter, Product Specialist Paving van Pon Equipment, heeft ertoe geleid dat de modificaties tot op detail zijn ingesteld naar de wensen en behoeften bij het diverse freeswerk.

Voordelen van de Cat PM620

De Cat PM620 is het resultaat van jaren van studie en testen. Elk systeem en iedere component is onderzocht, verfijnd en geoptimaliseerd. Het resultaat is een zeer geavanceerde asfaltfreesmachine, die volgens de makers al snel de operationele kosten verlaagt en de productiviteit verhoogt. Gecombineerd met de betrouwbaarheid van Cat en de service van Pon Equipment zal deze machine een rijke aanwinst zijn voor uw machinepark, zo laat de leverancier graag weten.

Kenmerken van de asfaltfreesmachine

LCD touch screen displays
Lange service-intervallen
Motor: C18 Tier 4 final
Eenvoudig onderhoud door het design
Load Control voor optimaal motorvermogen
Laag geluidsniveau

Meer info: www.freesmij.nl en www.pon-cat.com.

Reageer op dit artikel