partner nieuws

CombiMAX Roadshow bij Hertoghs

bouwbreed 3

De Combimax Roadshow is een live demonstratie, waarbij de CombiMAX dieplader uitgebreid besproken en gedemonstreerd zal worden op de locatie van Hertoghs in Roosendaal. Naast de CombiMAX zullen er van zowel Faymonville als van dochtermerk MAX Trailer diverse andere modellen te bezichtigen zijn. Innovatief modulair diepladerconcept De CombiMAX is een innovatief modulair diepladerconcept, waarvan het […]

CombiMAX Roadshow bij Hertoghs

De Combimax Roadshow is een live demonstratie, waarbij de CombiMAX dieplader uitgebreid besproken en gedemonstreerd zal worden op de locatie van Hertoghs in Roosendaal. Naast de CombiMAX zullen er van zowel Faymonville als van dochtermerk MAX Trailer diverse andere modellen te bezichtigen zijn.

Innovatief modulair diepladerconcept

De CombiMAX is een innovatief modulair diepladerconcept, waarvan het onderliggende idee gebaseerd is op veelvuldige combineerbaarheid van gestandaardiseerde elementen als zwanenhals, asstellen, diepbedden etc. Hierdoor ontstaat een multi-inzetbaar transportmiddel geschikt voor gemiddelde tot zware nuttige laadvermogens van vijftig tot tweehonderdvijftig ton.

Doordat de configuratie te allen tijde aangepast kan worden zijn bij veranderingen in het werkpakket hoge investeringen niet langer noodzakelijk.

Informatie en aanmelden: www.hertoghs.nl/roadshow.

Het programma ziet er als volgt uit:
10:30 uur      Ontvangst en introductie van het CombiMAX concept
11:30 uur      Live-demonstratie ombouwen CombiMAX deel 1
12:30 uur      Lunch
13:00 uur      Optioneel een rondleiding door de werkplaatsen
13:30 uur      Live-demonstratie ombouwen CombiMAX deel 2
14:30 uur      Afsluitende netwerkborrel

Reageer op dit artikel