partner nieuws

SMT-dochter Kuiken pakt groot uit in Nieuwkuijk

bouwbreed 51

De sterren op de show zijn de nieuwe EWR150E bandenkraan van Volvo en de Sennebogen 850E. Verder toont Kuiken de Volvo L70H en de Volvo Compact Range. Heino Westdijk: “De organisatie van een event als dit past in onze nieuwe strategie, waarin we onze klanten en prospect centraal stellen. We nodigen onze klanten uit op […]

SMT-dochter Kuiken pakt groot uit in Nieuwkuijk

De sterren op de show zijn de nieuwe EWR150E bandenkraan van Volvo en de Sennebogen 850E. Verder toont Kuiken de Volvo L70H en de Volvo Compact Range.

Heino Westdijk: “De organisatie van een event als dit past in onze nieuwe strategie, waarin we onze klanten en prospect centraal stellen. We nodigen onze klanten uit op onze eigen shows, nemen ze mee naar fabrieken en laten ze in bijvoorbeeld groeves kennismaken met onze producten. We zien dat die aanpak absoluut succes sorteert.” Het is duidelijk waarom Kuiken dit jaar niet op de TKD aanwezig is.

70 jaar Kuiken

Kuiken bestaat dit jaar 70 jaar. Het nieuwe levensjaar gaat het bedrijf echter onder een nieuwe naam in: SMT, de afkorting van Services, Machinery & Trucks. Op de gevel van het nieuwe pand in Nieuwkuijk staat gelijk al de naam SMT.

Heino Westdijk: “SMT is het moederbedrijf van Kuiken. Met de nieuwe naam laten we het verleden achter ons en benadrukken we de kracht van de internationaal actieve SMT-onderneming. SMT straalt vooral eenvoud en daadkracht uit. Een korte naam, eenvoudig logo, herkenbaar, Europees sterk en helemaal klaar voor de toekomst!”

Meer informatie op www.kuiken.nl.

Reageer op dit artikel