partner nieuws

Composiet terrasplanken sieren je tuin

bouwbreed 30

Voordelen terrasplanken van composiet Deze terrasplanken zijn in alle kleuren te verkrijgen en evenaren de houtlook van de hardhout terrasplanken met zijn charmes, waar iedereen vol lof over is. De houtlook kan gecreëerd worden, maar kan ook weg gelaten worden. Dit is mogelijk doordat je uit vier profielen kunt kiezen die de look van je […]

Composiet terrasplanken sieren je tuin

Voordelen terrasplanken van composiet
Deze terrasplanken zijn in alle kleuren te verkrijgen en evenaren de houtlook van de hardhout terrasplanken met zijn charmes, waar iedereen vol lof over is. De houtlook kan gecreëerd worden, maar kan ook weg gelaten worden. Dit is mogelijk doordat je uit vier profielen kunt kiezen die de look van je terrasplank bepalen; een glad profiel zonder motief, een houtnerf look, breedribbel profiel en een smallribbel profiel. Hiermee kun je je eigen terras samenstellen. Naast terrasplanken van composiet zijn er tegenwoordig ook schuttingen van composiet. Ook de schutting zijn vrij van onderhoud. Met composiet kun je zorgeloos voor vlonders of terrasplanken kiezen.

Nadelen van hardhouten terrasplanken
De terrasplank van hardhout is al velen jaren bekend en geliefd in de tuin en op het terras door zijn zachte, warme uitstraling. Toch heeft de hardhouten terrasplanken een hoop nadelen waardoor veel mensen niet kiezen voor de hardhouten terrasplanken in de tuin. hardhouten terrasplanken hebben een hoop onderhoud nodig voordat je van ze kunt genieten. Elk jaar moeten ze gebeitst worden en dan nog vergaat de kleur langzaam maar zeker. Daarnaast kunnen hardhouten terrasplanken kromtrekken of splinters krijgen. Dit kan voor gevaarlijke situaties zorgen. Door de komst van composiet terrasplanken is dit allemaal voorbij. De composiet terrasplanken heeft geen onderhoud nodig en is zeer gebruiksvriendelijk. Door het materiaal blijft de kleur behouden. Daarnaast zullen deze composiet terrasplanken niet kromtrekken of splinters krijgen. 

Reageer op dit artikel