partner nieuws

Veiligheid staat voorop tijdens drie dagen TKD

bouwbreed 1

Een uitspraak als “veiligheid is ons aller verantwoordelijkheid”; een minium leeftijd van 16 jaar; graafmachines die op hun plek blijven tijdens het draaien; wielladers die met de bak naar het publiek gericht heen en weer rijden; duidelijk met hekken of linten omzoomde draaiplaatsen; altijd een eigen instructeur of veiligheidsfunctionaris bij elke met bezoekers draaiende machine; […]

Veiligheid staat voorop tijdens drie dagen TKD

Een uitspraak als “veiligheid is ons aller verantwoordelijkheid”; een minium leeftijd van 16 jaar; graafmachines die op hun plek blijven tijdens het draaien; wielladers die met de bak naar het publiek gericht heen en weer rijden; duidelijk met hekken of linten omzoomde draaiplaatsen; altijd een eigen instructeur of veiligheidsfunctionaris bij elke met bezoekers draaiende machine; hijskranen, hoogwerkers en verreikers alleen met opstellingskeuring en niet vergeten: het onverwoestbare motto: “De TKD is alcoholvrij”. Het is bij elkaar de kern van drie dagen zonder ongelukken “spelen” in de grote zandbak die deze buitenbeurs in feite is. Overigens mag er tot maximaal 1 meter diepte worden gegraven, aldus de organisatie. Het is maar een weet.

TKD Uitvoeringscommissie

De uitvoeringscommissie bestaat uit vertegenwoordigers van de volgende organisaties: BMWT, Cumela en de afdeling Grondwerk van Bouwend Nederland. Voorzitter is Arjan van den Oord (bekend van Ahlmann Nederland). Het TKD-secretariaat bestaat uit Paul Uilenbroek en Pascal de Kogel-Broeren. Adresgegevens zijn te vinden op de website.
Meer info: www.tkd.nl.

Reageer op dit artikel